Maak kennis met Personal Body Coach Tabitha

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!
Naam Tabitha Lemon
Leeftijd 39 jaar
Woonplaats Amsterdam
Beroep Ondernemer/Fotograaf
Relatiestatus Verliefd

Hoe lang coach je al?

Ik ben sinds juli 2017 coach nadat ik zelf al drie periodes Personal Body Plan had gevolgd.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Ik houd van open en duidelijke communicatie. Ik ben empatisch maar je mag van mij ook een kritische vraag verwachten. Ik geef graag tips en deel mijn eigen ervaringen met mijn deelnemers.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Heb je besloten om beter voor jezelf te gaan zorgen en lief te zijn voor je lijf,  dan is Personal Body Plan absoluut de beste keuze. Want naast een fit lijf, leer je zoveel over voeding, maar vooral ook over jezelf.

Welke oefeningen doe jij het liefste?

De benchpress en de rope pull through. Die laatste is zo goed voor de billen 🙂

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Sport is zeker belangrijk, het zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken na een drukke dag.

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Naast het coachen ben ik fotograaf in mijn eigen bedrijf en heb ik opdrachten door het hele land.

Heb je een leuke anekdote over je coaching en/of deelnemers?

Laatst had ik afgesproken met een van mijn deelnemers om samen te trainen in de Changing Life Hub. Samen aan de slag met de Glute Bridge en ik zag al snel dat zij echt met meer gewicht kon gaan trainen. Ze dacht zelf dat ze toch echt niet meer kon liften. Uiteindelijk heeft ze de oefening met het dubbele gewicht afgesloten. Een mooie progressie die haar angst voor verzwaren heeft weggenomen.

Wat zou je doen met een miljoen?

Ik zou een weekend per maand afreizen naar een Europese stad, bekend of onbekend om daar te gaan fotograferen en de stad en omgeving te gaan ontdekken. En vooral contact maken met de locals, die je de stad vanuit een heel ander perspectief kunnen laten zien

Welk nummer staat op repeat tijdens het trainen?

Wil jij Tabitha als jouw Premium Coach? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.