Maak kennis met Personal Body Coach Mandy

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Mandy Oomens (@mandyoomens)

Leeftijd 38 jaar
Woonplaats Dordrecht
Opleiding PABO, voedingsdeskundige
Beroep Ambulance verpleegkundige
Kids en/of huisdieren 2 kinderen, Julian van 13 en Hanna van 10
Relatiestatus Getrouwd
Wat zou je doen met een miljoen? Haha, daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik koop eerst een vakantiehuisje in de Dordogne, in Frankrijk. Dat is echt een droom van me. Nog een grote droom is een Volkswagenbusje, het liefst een T1. Daar rijd ik dan mee naar m’n huisje in Frankrijk.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Veel! Het heeft me uiteindelijk doen beslissen om zelf ook te gaan coachen en te starten met een studie voedingsdeskundige. Ik ben nu veel bewuster van de keuzes die ik maak op het gebied van voeding. 

Voor mijn start met Personal Body Plan sportte ik nooit. Nu kan ik me niet meer voorstellen dat ik niet zou sporten. Ik vind trainen heerlijk. Even een moment voor mezelf, verstand op nul en gaan: heerlijk!

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Genieten en bewustzijn van het hele proces. Dus ook van wat al goed gaat.

Wat is jouw favoriete recept?

Dat is toch wel de ontbijttaart waar ik inmiddels heel veel varianten van heb gemaakt. Want ontbijten met taart: Hoe lekker is dat?!

Welke oefeningen doe jij het liefst?

De rope pull through, (hoe gênant die soms ook voelt ;-)), de squat en de leg press.

Welk nummer staat bij jou op repeat tijdens het trainen?

Poeh, heel veel! Lang leve Spotify waar ik kan kiezen uit duizenden liedjes. Soms kies ik voor heel harde house, zeker bij de tabata’s, jaren ’90 muziek vind ik ook heerlijk, maar ook op Bruno Mars kan ik prima trainen.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Koken en bakken, tijd doorbrengen met mijn gezin, uit eten gaan met vrienden of gewoon Netflixen op de bank.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Gewoon doen. The best project you’ll ever work on is you! Maar echt waar…

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Het contact met deelnemers en van dichtbij meemaken hoe zij progressie boeken. Hoe groot de ontwikkeling is die sommige deelnemers doormaken, dat is echt zo gaaf om vanaf de zijlijn te zien.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Jeetje, lastig om over jezelf te zeggen. Ik ken heel veel geweldige coaches. Ik weet niet zo goed waarin ik mezelf onderscheid, maar mijn sterke punten zijn dat ik empathisch ben (tot op zekere hoogte natuurlijk ;-)), ik ben duidelijk en kan deelnemers goed een spiegel voor houden. O ja, ik deel elke week een artikel, recept, of stukje dat gerelateerd is aan Personal Body Plan.

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Uit mijn deelnemers!

Wat is/zijn de leukste anecdote(s)/recensie(s) van je deelnemer(s)?

Dat vond ik toch wel deze, omdat dit heel veel zegt over mijn manier van coachen: “Mandy is een ontzettend spontane, motiverende coach. Ze stelt goede vragen en zorgt ervoor dat jij zelf leert om keuzes te maken en je resultaten te beoordelen, zonder dat ze dat vooraf al voor je invult. Dat vind ik een belangrijke eigenschap! Daarnaast komt ze met super goede tips en ideeën en zoekt ze altijd naar passende oplossingen qua training en voeding. Ik was bang om een coach te krijgen die me niet zou begrijpen als ik in het weekend m’n drankje en m’n zoetigheden doordeweeks niet wil opzeggen, maar niks is minder waar! Ze moedigt die balans juist aan waardoor het helemaal niet voelt als een dieet. Kortom: een super coach, zeker voor de niet zo hele #fitgirls onder ons maar gewoon gezellige Bourgondiërs die in een gezonder en fitter lichaam willen vertoeven :)”

Welke wereldster zou jij nog wel willen coachen?

Will Smith! Niet omdat hij het nodig heeft, maar ik vind hem zo’n leuke vent. Dat lijkt me echt fantastisch!

Wil jij Mandy als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.