Simone Kolkman, 39

Gun jezelf dit avontuur!

Kies Simone Kolkman als coach
4.13 / 5
252 beoordelingen
BourgondiërBurn-outEmotie-etenFlexitariërFulltime jobKickboksenKind(eren)Masterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessMindsetPostnatale depressieRunnerSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Simone Kolkman

Over coach Simone Kolkman

Welkom! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij als Personal Body Coach.

Ik ben 37 jaar en woon in het Oosten van het land. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Limburg en ja, de bourgondische leefstijl is mij met de paplepel ingegoten. Ik hou van gezelligheid en genieten van eten en drinken. Gelukkig kan dat nog steeds met Personal Body Plan!

In het dagelijks leven werk ik bij de reclassering. Een pittige, maar mooie baan. Ook ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente en studeer ik momenteel voor life coach.

Voor mij is een gezonde leefstijl en sporten niet mijn tweede natuur. Als kind was ik altijd net te zwaar en dit is altijd een issue gebleven. Sport was niet aan mij besteed. In de loop der jaren ben ik meerdere keren succesvol afgevallen, maar ik wist dit helaas niet op een juiste manier vol te houden.

Totdat ik in september 2015 begon met Personal Body Plan! Na maandenlang alles te volgen op Instagram en me te vergapen aan al die mooie resultaten, besloot ik het avontuur aan te gaan! Want dat was het, een avontuur!

Wat heb ik veel geleerd in de eerste zes maanden, niet alleen qua voeding, maar zeker ook mentaal. Ik heb veel gelachen, maar ook gehuild. Ik heb er zin in om als Personal Body Coach met jou dit avontuur aan te gaan om de beste versie van jezelf te gaan ontdekken!

Simone Kolkman coacht de volgende plannen