Roxanne Hofkens, 34

Elke dag is het begin van de rest van je leven. Begin vandaag!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.65 / 5
132 beoordelingen
BorstvoedingFeestjesFlexitariërHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingLevensgenieterMamaMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessMindsetOptimistParttime jobSamenwonendSociaal pedagogisch MedewerkerVoedingsgedrag
Coaches Roxanne Hofkens

Over coach Roxanne Hofkens

Ze noemen me ook wel Rox. Woon samen met mijn vriend en 2 kindjes in het gezellige Brabant. Coachen is echt mijn passie! Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werk ook parttime als Coach in een commercieel bedrijf. Doelen stellen en jou motiveren om ze te behalen, daar geniet ik oprecht van! Doe 3x in de week aan krachttraining en wandel veel met mijn baby. Vind het heerlijk om uit eten te gaan met een wijntje, maar kook ook graag zelf thuis. Heb inmiddels de juiste balans gevonden hierin.

Wat heeft Personal Body Plan mij gebracht? Van futloos, op de bank zittend met een groot glas wijn en zak chips naar een fitte moeder die goed in haar vel zit. Ik hield niet van sporten en was 22 kilo aangekomen tijdens mijn laatste zwangerschap. Zit nu al een tijd onder mijn oude gewicht en sport met plezier. Fysieke doelen zijn behaald, maar daarnaast heb ik mentaal ook grote stappen gemaakt. Het is een leefstijl geworden waarin ik nog steeds geniet van chips en wijn, maar ik kies nu bewust.

Hoe ben ik als coach? Ik luister goed en stel veel vragen. Omdat ik nieuwsgierig ben, maar vooral om jou tot inzicht te laten komen. Ik zal je niets verbieden, maar probeer je bewust te maken van het feit dat je altijd een keuze hebt. Heb zelf de nodige obstakels overwonnen en geloof dat je zelf de verantwoordelijkheid moet nemen. Ik ben de nuchterheid zelve en alles is bespreekbaar. Daarnaast kan ik nogal droog uit de hoek komen.

Elke dag is het begin van de rest van je leven. Begin vandaag!

Roxanne Hofkens coacht de volgende plannen