Rowan Drost, 29

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Rowan Drost als coach
4.41 / 5
70 beoordelingen
Emotie-etenFlexitariërHbo-niveauKookliefhebberNatuurliefhebberParttime jobPedagogiekRunnerSamenwonendSocial WorkTennisTraveler
Coaches Rowan Drost

Over coach Rowan Drost

Hi, ik ben Rowan! Samen met mijn vriend woon ik in Almere. Sinds kort ben ik werkzaam als maatschappelijk werker. Ik heb een voorliefde voor Indonesië en vooral Bali. Met name de cultuur, de natuur, de keuken en de mensen spreken mij erg aan.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden. Ik heb zes maanden in Indonesië gewoond, hier heb ik veel geleerd over de internationale keukens. Dit pas ik dan ook graag thuis toe.

De afgelopen drie jaar ben ik veel in de sportschool te vinden. Daarnaast tennis ik twee keer in de week en ben ik veel in de natuur. Na lang wikken en wegen ben ik in 2019 begonnen met Personal Body Plan. Ik had behoefte aan meer balans in mijn leven, lekker in mijn vel zitten en zelfverzekerder zijn. Ik heb nooit spijt gehad van mijn aanmelding en geniet voluit van mijn nieuwe lifestyle. En ja, ook voor mij gaat dit met vallen en opstaan. Maar dat is niet erg, want het is een proces.

Door het programma van Personal Body plan heb ik geleerd om balans in mijn leven te vinden. Als coach ga ik samen met jou op zoek naar een lifestyle die bij jou past. Ik zal je op een positieve, eerlijke en energieke wijze coachen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je je patronen doorbreekt en dat je gemaakte doelstellingen onderdeel worden van je leven. Discipline is belangrijk, maar ook dat ene wijntje of chocolaatje mag nog steeds!!

Samen ga ik graag dit avontuur met je aan!

Rowan Drost coacht de volgende plannen