Queeny June Borgman, 26

Een permanente oplossing voor een tijdelijk probleem

Nog maar 4 Premium plekken beschikbaar Kies Queeny June Borgman als coach
4.56 / 5
350 beoordelingen
BloggerBodybuildingBoksenBorstvoedingBurn-outEmotie-etenFeestjesFlexitariërGlutenallergieGroepslesinstructeurHbo-niveauHorecaKookliefhebberLactoseintolerantieMindfulnessMindsetMuziekliefhebberNatuurliefhebberNotenallergieObesitasOnregelmatig werkPaaldansenParttime jobPersonal TrainerPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendStudentTennisTravelerVeel onderwegVeganistVegetariërVoeding en diëtetiekVoedingsgedragYoga
Coaches Queeny June Borgman

Over coach Queeny June Borgman

Diëtist, NSCA gecertificeerde personal trainer en ervaringsdeskundige. Na zes jaar ben ik dit geworden, maar wat een leerweg zeg! Ik ben droog (laag vetpercentage) geweest, te zwaar, een sixpack gehad en heb hormoon problemen gehad (die ik dankzij de juiste voeding & levensstijl heb genezen, zonder medicatie). Alles wat ik heb geleerd wil ik delen. Ik weet hoe het is om je 'lost' te voelen qua uiterlijk, gewicht en zelfbeeld. Kies je voor mij, dan werken we wetenschappelijk en zonder oordeel :).

Ik ben zelf met PBP begonnen, omdat ik graag mensen wil coachen. Natuurlijk moet je dan het bedrijf en haar platform leren kennen. Mijn ervaring met PBP is wat anders dan de meeste. Ik kom als diëtist en PT 'binnen lopen' en ik herken/weet alles al. De energie van voedingsmiddelen ken ik al jaren uit mijn hoofd en ik maak mijn eigen trainingsschema's. Toch sta ik ervan te kijken! Een lieve coach, lessen waar je echt van leert en trainingsschema's zo in je hand. Ik ben positief verrast!

Je krijgt een diëtist die vanuit de wetenschap werkt en met een snufje psychologie, al 4 jaar alle soorten mensen heeft begeleid, als PT lessen geeft in de fitness en zelf ervaring heeft met aankomen/afvallen/droogtrainen/hormoon problemen. En nee niet zo een oubollige diëtist waar je een trauma van hebt. We kijken samen naar wat voor jou werkt. Sinds 2017 heb ik mijn bedrijf IAMSTUFFED en met het motto' Stop the diets, feed your mind, don't be hard on yourself and give it time', werk ik :).

Queeny June Borgman coacht de volgende plannen