Pim de Waard, 35

"What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?"

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Pim de Waard als coach
4.56 / 5
214 beoordelingen
Burn-outFeestjesHbo-niveauKickboksenKookliefhebberMindfulnessMuziekliefhebberOnregelmatig werkOptimist
  • Arnhem
Coaches Pim de Waard

Over coach Pim de Waard

Hi!
Ik ben Pim en woon samen met mijn kater Puk in Arnhem. Samen hebben we een beestachtig leven. Naast mijn passie voor sport en eten, vul ik mijn leven met mijn grote liefde voor alles wat met design te maken heeft. Interior, fashion, graphic design, het kan niet op! Ik heb een eigen bedrijf waarmee ik als freelance interior designer/art director momenteel voornamelijk voor film en fotografie producties werk.

Ik ben gek op lekker eten, wijntje hier en taartje daar. Dat hoort bij het leven, als je het mij vraagt. “Balance is the key” wordt er weleens gezegd en dit is ook mijn motto. Je hoeft niet weken lang op een wortel te knagen om de beste versie van jezelf te worden, het gaat erom een balans te vinden die werkt voor jou. Als coach zal ik je helpen en uitdagen om jezelf hierin te ontwikkelen en een lifestyle te creëren die past bij jou en een evenwichtig leven.

Het is ontzettend interessant om die uitdaging aan te gaan en te zien hoe ver jij jezelf op mentaal en fysiek vlak kunt ontwikkelen. Deze ontwikkeling zal je niet alleen een fit lichaam bezorgen, maar een totaal nieuwe mindset die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik focus op positiviteit, ben betrokken en houd van open en eerlijk. Samen maken we een uitdagend plan waarmee je uiteindelijk een mindset, het zelfvertrouwen en een body creëert waar je de rest van je leven trots op kunt zijn!

Pim de Waard coacht de volgende plannen