Naomi Ridderhof, 25

Nieuwe gewoontes door te luisteren naar je lichaam, gedachten en gevoel

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Naomi Ridderhof als coach
4.57 / 5
35 beoordelingen
Burn-outDansenDepressieEmotie-etenFibromyalgieFlexitariërGroepslessenHbo-niveauMindfulnessNatuurliefhebberParttime jobPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendYoga
Coaches Naomi Ridderhof

Over coach Naomi Ridderhof

Hi, leuk dat je een kijkje neemt om mij beter te leren kennen en te ontdekken of wij een match zijn voor jouw coaching. Ik ben Naomi, woon samen met mijn vriend en twee knuffelige katten in Huizen. Ook zijn wij ouders van ons stil geboren kindje Puck en hopen we binnenkort alsnog een gezond kindje in onze armen te ontvangen. In mijn vrije tijd ga ik altijd graag een stukje wandelen, verdiep ik mij in persoonlijke ontwikkeling, vind ik het leuk om uitgebreid te koken en lees ik graag boeken.

Mijn eigen PBP begon al in 2015, met een tussenpauze toen ik het zelf wel verder dacht te kunnen op eigen kracht. Doordat mijn situatie compleet veranderde (samenwonen, afstuderen, chronische pijn), kwam ik al snel weer behoorlijk aan en besloot mij in 2019 weer in te schrijven. Dit keer ging het mij minder makkelijk af, doordat ik behoorlijk vast zat in mijn ongewenste gewoontes die ik maar lastig kon veranderen. Dankzij de hulp van mijn coach ben ik hier ondertussen al ver gekomen.

Door mijn eigen ervaringen met emotie-eten en chronische pijn en vermoeidheid, kan ik op deze vlakken een voorbeeld zijn en vanuit mijn eigen praktische ervaringen jou hierin je weg helpen vinden. Door samen te kijken naar mogelijkheden, in contact te komen met je gevoelens, gedachten en signalen van je lichaam. Met positieve aanmoedigingen, en een vriendelijke schop onder je billen, help ik jou om het beste uit jezelf te halen en trots te zijn op wie jij bent en wat je (hebt) bereikt.

Naomi Ridderhof coacht de volgende plannen