Lindsey van Greven, 33

Balance is not something you find, it's something you create

Kies Lindsey van Greven als coach
4.5 / 5
80 beoordelingen
AlleenstaandDepressieEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauMuziekliefhebberPrikkelbaar Darm SyndroomRunnerTravelerVegetariër
Coaches Lindsey van Greven

Over coach Lindsey van Greven

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Ik ben Lindsey en woon in Lent samen met mijn hond. In het dagelijkse leven werk ik als apothekersassistente in een ziekenhuis. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier en ik kan hier mijn kwaliteiten zoals o.a. mijn empathische vermogen, cliëntgerichtheid, mensenkennis en nauwkeurigheid goed in kwijt. In mijn vrije tijd ben ik lekker actief zoals wandelen met de hond en sporten. Ik doe zelf al jaren aan krachttraining en hardlopen

Zelf ben ik begin 2020 begonnen aan mijn PBP. Zoals vele volgde ik PBP al een tijdje op Instagram maar ik vroeg mij af of het mij wel wat zou opleveren. Dit dacht ik omdat ik zelf al best veel verstand heb van voeding en trainen. Ik ben gewichtsconsulent en krachttraining doe ik al meer dan 10 jaar. Toch begonnen en tegen alle verwachtingen in heb ik echt mooie resultaten behaald. Dus ondanks mijn sceptische instelling ben ik erg verrast door wat PBP mij gebracht heeft, zowel fysiek als mentaal.

Als persoon ben ik open, enthousiast, direct en eerlijk. Dat zorgt ervoor dat mensen zich vaak snel bij mij op hun gemak en vertrouwd voelen. Verder vind ik het belangrijk om te weten wie jij als persoon bent en wat jou drijft. Twijfel jij aan wat Personal Body Plan jou kan brengen, dan kan ik je daar zeker positief van overtuigen! Ik heb enorm veel zin om met jou aan de slag te gaan en gun het jou ook om de beste versie van jezelf te worden.

Wat deelnemers zeggen over Lindsey van Greven

Ik voel me gezonder en zit beter in mijn vel!

Lindsey helpt me waar nodig en is ontzettend lief! Ik wordt goed begeleid en mijn vragen worden goed beantwoord! Ze heeft me heel veel geleerd over voeding en dat het niet erg is als je een terugval hebt! Vooral lief zijn voor jezelf en soms ook wat strenger.

— Daniëlle

Lees het persoonlijke verhaal van Daniëlle

Ik had veel eerder met Personal Body Plan moeten beginnen

Mijn Personal Body Coach Lindsey heeft mij bewust gemaakt van het feit dat ik ook gewoon echt mijn rust momenten moet pakken, dat je lichaam dat ook echt nodig heeft. En dat balans eigenlijk de sleutel is tot succes.

— Kim

Lees het persoonlijke verhaal van Kim

Lindsey van Greven coacht de volgende plannen