Jeannette Kappe, 30

"Try and fail, but never fail to try." Gaan wij samen dit avontuur aan?

Nog maar 2 Original plekken beschikbaar Kies Jeannette Kappe als coach
4.41 / 5
95 beoordelingen
AlleenstaandBurn-outCrossfitDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidNatuurliefhebberNotenallergieObstacle RunnerOnregelmatig werkVeel onderwegVerpleegkundige
Coaches Jeannette Kappe

Over coach Jeannette Kappe

Ik heb altijd een voorliefde voor gezondheid gehad. Naast Personal Body Coach werk ik als verpleegkundige binnen een specialistisch team. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden voor krachttraining. Ik kan tot het gaatje gaan met crossfit of bootcamp, maar ik kan ook erg genieten van een body balance les. Met andere woorden, diversiteit op en top.
Gezond leven en onregelmatig werken? Het is soms even puzzelen. Maar zeker niet onmogelijk!

Een aantal jaar geleden begon ik met mijn eigen Personal body plan.. Ik zat tegen een burn-out aan en werd totaal niet vrolijk van het meisje dat terug keek in de spiegel. Dik was ik zeker niet. Maar ik vond dat het een stuk beter kon. Dat moest anders!

Inmiddels kan ik de hele wereld weer aan, heb ik veel geleerd over mezelf en heb ik fysiek mooie resultaten geboekt. Iets waar ik bij elke spiegel die ik tegenkom stiekem weer trots op ben.

Als coach wil ik je graag helpen de beste versie van jezelf te worden. Hoe? Daar komen we samen uit. We zeggen bij PBP niet voor niets; "Doe wat werk voor jou!"
Ik ben enthousiast, geïnteresseerd en heb een gezonde dosis (Drentse) nuchterheid. De energie, het zelfvertrouwen en de kracht die ik heb gun ik iedereen!
Als verpleegkundige weet ik hoe moeilijk het kan zijn een gezonde levensstijl na te streven naast onregelmatige werktijden en de overige ballen hoog te moeten houden.

Jeannette Kappe coacht de volgende plannen