Jeanet Hogervorst, 28

Make life beautiful!

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Jeanet Hogervorst als coach
4.42 / 5
45 beoordelingen
AlleenstaandBurn-outFlexitariërHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingParttime job
  • Pijnacker
Coaches Jeanet Hogervorst

Over coach Jeanet Hogervorst

HI! Ik woon in Pijnacker en ik ben werkzaam als laboratorium analist op een diagnostisch lab. Ik ben een open persoon die goed kan luisteren en het leuk vind om een praatje te maken over alles en nog wat. Daarnaast ben ik sportief en vind ik het belangrijk dat het hoofd en lichaam goed kunnen samenwerken, wat voor mij niet altijd vanzelfsprekend was. Hierin heb ik mijn motivatie gevonden om andere mensen te helpen om deze balans (terug) te vinden.

Ik volgde Personal Body Plan al een aantal jaar via sociale media. Op het moment dat ik ging starten was ik al op weg om de beste versie van mijzelf te worden, maar wilde dit graag onder goede begeleiding voortzetten. Ondanks dat het door een aantal tegenslagen en dagen dat niet altijd ging zoals ik dat had gewild, heb ik er wel veel van geleerd. Stap voor stap leer je wat werkt voor jou.

Omdat ik zelf heb ervaren wat het is om tegen een burn-out aan te lopen, vind ik het belangrijk dat hoofd en lichaam goed met elkaar samenwerken. Door open en goede gesprekken, met daarbij kleine veranderingen, kunnen we deze twee op één lijn krijgen. Als deze basis in balans is volgen vanzelf de mooie momenten. Het geeft mij voldoening als er positieve stappen gezet worden in de goede richting. Het leven hoeft geen straf te zijn, make life beautiful!!

Jeanet Hogervorst coacht de volgende plannen