Jacqueline Hoge, 48

Voor jezelf zorgen is een investering. Je krijgt iets onbetaalbaars terug.

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Jacqueline Hoge als coach
4.68 / 5
2229 beoordelingen
ADDADHDBorstvoedingBurn-outDepressieEmotie-etenFlexitariërGolfHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberNatuurliefhebberPaardrijdenSamenwonendSchildklier aandoeningSkiënTennisWielrennen
Coaches Jacqueline Hoge

Over coach Jacqueline Hoge

Samen met mijn man ben ik ondernemer. We hebben 3 jongens en 2 teckels en wonen in Emmen. Ons motto is "hard werken, hard genieten!" en dat doen we dus ook volop. Ik ben dol op eten, een goed glas wijn en alle gezelligheid die erbij hoort. Daarnaast ben ik ook heel regelmatig in de sportschool, op de racefiets of golfbaan te vinden. Al met al een druk leven waarin het lastig kan zijn om de balans te vinden.

In maart 2015 ben ik gestart met PBP. Ik had een drukke en veeleisende baan en dito gezin. Tel daar een haat-liefde verhouding met eten bij op en de chaos is compleet. Ik heb geleerd dat het fijn is om structuur en handvatten te hebben. Dat eten niet per definitie slecht is. Dat het belangrijk is om tijd voor mezelf te nemen. Dat het prettig is dat er iemand is die zegt welke oefeningen werken. Door PBP weet ik hoe ik van al het leuke in het leven kan blijven genieten, zonder schuldgevoel!

Als Personal Body Coach ben ik jouw steun in de rug en voorzie ik je van de juiste kennis en mindset om jouw doel te bereiken. Weet je niet waar je moet beginnen? Twijfel je nog of je het wel kan? Heel herkenbaar, maar dat hoeft niet meer. Samen gaan we structuur aanbrengen. Ik geef gericht en direct feedback. Ik ben betrokken, persoonlijk, altijd enthousiast en motiverend. Ik geef je als het nodig is een duw in de juiste richting, praktische tips en je mag me alles vragen. We doen dit samen!

Wat deelnemers zeggen over Jacqueline Hoge

Ik ben nu vier weken bezig met Personal Body Plan en voel me zo fijn hierbij

Jacqueline laat me zelfstandig werken en dat is fijn. Op dinsdag hebben we een coachmoment en overleggen we hoe het gaat. Ook stuurt ze wekelijk mails vol tips en inspiratie. Ze leert me veel over voeding en vooral mijn gedrag hierbij. En dat afvallen een leefwijze is en geen dieet!

— Ellen

Lees het persoonlijke verhaal van Ellen

Ik ben nu 10 kg kwijt en wil binnenkort beginnen met het Muscle Shaping Plan

Ik ben zo blij met Jacqueline. Elke week heeft ze weer goede tips en ook de wekelijkse extra mailtjes doen me goed. Door haar lukt het me toch elke keer weer om zo door te gaan.

— Jessica

Lees het persoonlijke verhaal van Jessica

It’s a lifestyle

Jacqueline is zeer betrokken bij al haar deelnemers. In het begin van de corona was ze echt een houvast voor mij. De meetins die ze organiseerde, de mails die ze regelmatig stuurt. Ook als ik even van de radar was, informeerde ze hoe het ging en of ze me ergens mee kon helpen. Je moet het zelf doen, maar het is zo fijn om iemand te hebben waar je met al je vragen en struggles terecht kan.

— Emily

Lees het persoonlijke verhaal van Emily

In 12 weken ben ik al behoorlijk wat kilo's en centimeters kwijt

Jacqueline motiveert mij enorm! Ze geeft veel tips en haar extra mails met informatie zijn super waardevol! Zij leert mij bewuste keuzes te maken en daarbij te blijven genieten van eten. Te kijken naar de totale progressie en realistische doelen te stellen.

— Mia

Lees het persoonlijke verhaal van Mia

Ik slaap beter, ik voel me fitter en energieker en voel me vrolijker!

Jacqueline geeft goede adviezen en motiveert. Daarnaast motiveert ze ook met nieuwsbrieven met nuttige informatie en kennis. Naast de coaching van Jacqueline ervaar ik ook veel steun van mede PBP-ers. Er is een what’s app groep gestart met deelnemers die op dezelfde datum als ik zijn begonnen. We delen veel met elkaar en motiveren elkaar als het eens tegenzit; heel waardevol!

— Caroline

Lees het persoonlijke verhaal van Caroline

Na 6 maanden was ik 9 kilo afgevallen en zat ik dus ruim onder mijn trouwgewicht!

Jacqueline heeft me op een gefaseerde manier kennis laten maken met Personal Body Plan en heeft samen met mij realistische doelen gesteld. Hierdoor waren ze voor mij haalbaar en bleef ik gemotiveerd. Ik ben af en toe te streng voor mezelf en zij helpt me de balans te vinden. Als ik nu een avond een reep chocola eet, is niet mijn hele week verpest en moet ik juist doorzetten met gezond eten! Ook haar leuke mails relativeren de dagelijkse uitdagingen en laten zien dat alles om de balans draait!

— Mila

Lees het persoonlijke verhaal van Mila

Ik ben van futloos naar een fitte moeder gegaan die goed in haar vel zit!

Jacqueline is altijd positief, motiverend en betrokken. Wat ik vooral fijn vind is dat ze uit zichzelf met extra informatie komt en je hiermee tot inzichten laat komen.

— Roxanne

Lees het persoonlijke verhaal van Roxanne

Ik voel me nu fit, energiek en positief

Jacqueline is echt een topcoach. Ze is super motiverend als het even wat minder gaat. Eerlijk en duidelijk, maar altijd positief. Ze geeft goede tips om een balans te vinden die werkt voor mij.

— Roxanne

Lees het persoonlijke verhaal van Roxanne

Ik ga nog steeds uit eten, maar maak bewustere keuzes

Als ik hulp nodig heb, staat Jacqueline voor mij klaar en komt met goede ideeën en tips. Ze stuurt regelmatig een leuke mail. Ook laat ze mij enorm vrij om mijn eigen weg te vinden in deze nieuwe leefstijl. Voor mij werkt dat goed.

— Miranda

Lees het persoonlijke verhaal van Miranda

Ik voel me nu goed, fit en sterk

Jacqueline is een grote steun geweest en zonder haar was het nooit zo goed gelukt!

— Fabienne

Lees het persoonlijke verhaal van Fabienne

Ik heb vooral geleerd dat er geen goed of fout is, maar dat het allemaal om balans gaat

Jacqueline is erg motiverend en komt uit zichzelf met lekkere recepten. Ze is totaal niet belerend, maar kan je wel tot inzicht laten komen.

— Roxanne

Lees het persoonlijke verhaal van Roxanne

Ik ben nu veel wijzer geworden over voeding en training

Jacqueline inspireert en motiveert mij. Ze heeft mij onwijs gesteund en dat doet ze nog steeds. Ze geeft adviezen en tips waar nodig, echt super! Dank je wel Jacqueline!!!

— Romy

Lees het persoonlijke verhaal van Romy

Ik voel me fit, heb meer vorm (niet alleen een bolle buik) en meer spieren

Jacqueline geeft me tips en adviezen om weer op de juiste koers te komen. En het is niet erg om soms even wat minder puf te hebben, als je er daarna maar weer vol voor gaat. Planning is alles

— Sara

Lees het persoonlijke verhaal van Sara

Ik heb veel geleerd over het balanceren van mijn voeding

Door mijn Personal Body Coach Jacqueline heb ik ontzettende sprongen gemaakt. Zij is iemand die erg van eten houdt en geniet van het leven, net als ik. Ik ga festivals af, sport graag en houd van een wijntje met mijn vriendinnen.

— Stephanie

Lees het persoonlijke verhaal van Stephanie

Doordat ik alles ‘mag’ eten, lukt het mij goed om balans te houden

Ik heb voor Jacqueline gekozen omdat zij, als werkende moeder in een druk gezin, ervaring heeft met Personal Body Plan. Ze heeft goede tips om alles simpel te houden zodat het makkelijk is in te passen in mijn leven.

— Iris

Lees het persoonlijke verhaal van Iris

Ik ben zo blij dat ik mijn abonnement met een jaar heb verlengd

Jacqueline vindt geen enkele vraag gek of te veel. Zo geeft ze mij het gevoel dat ik trots mag zijn. Ze is heel toegankelijk, motiveert me, geeft goed en leuk advies en is zeker niet belerend.

— Marina

Lees het persoonlijke verhaal van Marina

Jacqueline Hoge coacht de volgende plannen