Irma Vos, 33

Together - If you love progress without stress!

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Irma Vos als coach
4.27 / 5
353 beoordelingen
AlleenstaandBlessureBurn-outDansenDepressieEmotie-etenFeestjesFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauKookliefhebberKorfbalMindfulnessNatuurliefhebberNotenallergieObesitasOnregelmatig werkPrikkelbaar Darm SyndroomVisallergieVolleybalYoga
Coaches Irma Vos

Over coach Irma Vos

Vind jij het lastig om ALLEEN je doelen te halen? Laten we dit SAMEN doen en kijken wat het beste werkt voor jou!

Ik ben Irma, een eerlijke, positieve en oprechte vrouw. Ik woon in Sint Oedenrode en heb naast het coachen een eigen bedrijf in sportmassage, (medisch) pedicure, diverse (natuurgeneeskundige)therapieën en (depressie en personal)coaching. Ook werk ik als medisch hulpverlener op events en festivals. In mijn vrije tijd wandel ik graag of ga ik lekker een dag genieten in de sauna.

Personal Body Plan heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar de juiste balans.En daar wil ik JOU ook graag bij helpen!

Dankzij PBP heb ik ervoor gekozen om meer uit mijn leven te halen. Daarom help ik jou graag om stap voor stap kleine veranderingen te maken en om te zetten in nieuwe gedachtes en gewoontes. Hierdoor wordt jouw PBP niet alleen leuk en haalbaar voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn!

Als coach ben ik persoonsgericht, eerlijk, open, positief en motiverend. Zit jou iets dwars of heb je het moeilijk? Vertel het me! Niks is me te gek en door mijn opleiding als personal coach (met o.a. stressbeheersing, burn-out en depressiecoaching) weet ik hoe ik jou het beste kan helpen. Ik vind het belangrijk om jou beter te leren kennen, zodat we SAMEN op zoek kunnen gaan naar wat werkt voor jou!

Spreekt dit jou aan? Kies dan voor mij als jou coach!

Wat deelnemers zeggen over Irma Vos

Trots op mezelf dat ik er zo uitzie na negen weken!

Ik vond het lastig om meer te gaan eten maar Irma liet mij inzien dat we alles rustig konden gaan opbouwen. En dat ik echt niet aan zou komen als ik meer zou eten. Dat lukte…

— Shirley

Lees het persoonlijke verhaal van Shirley

Na 20 weken ben ik meer dan tevreden met mijn resultaat

Irma zorgt er vanaf dag 1 voor dat ik de lat niet te hoog leg, maar wel doorzet als het even niet zo wil. Binnen een week had ik al veel geleerd over voeding en mijn lichaam. En tot op dit moment leer ik elke dag weer bij.

— Annemieke

Lees het persoonlijke verhaal van Annemieke

Irma Vos coacht de volgende plannen