Danae van der Schoot, 44

"Where focus goes energy flows"

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Danae van der Schoot als coach
4.68 / 5
44 beoordelingen
Burn-outEmotie-etenKind(eren)Masterclass Plantaardig VoedingspatroonObesitasOnregelmatig werkParttime jobPersonal TrainerTopsporterVeel onderwegVoedingsdeskundige
Coaches Danae van der Schoot

Over coach Danae van der Schoot

Leuk dat je meer van me wilt weten! Ik zal me kort even voorstellen; Ik heb twee tieners, werk bij de overheid en houd van gezond & lekker bakken. Daarnaast ga ik graag uit eten, trek graag de natuur in met mijn honden en wil ik veel van de wereld zien. Ook ben ik creatief & veelzijdig, sporten doe ik het liefste buiten en ik doe aan EMS.

Als fanatiek judoka was ik veel met mijn gewicht bezig, al was dat niet op een gezonde manier. Ook onregelmatig werken was niet bevorderlijk voor mijn gewicht. Een paar jaar geleden ging de knop om en startte ik met een opleiding gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en personal coach, maar pas na het starten met Personal Body Plan viel de hele puzzel in elkaar. Ik wist eindelijk de balans te vinden tussen gedrag, voeding, training & herstel, wat zorgde voor ruim 25 kilo gewichtsverlies.

Ik voel me nu fitter en energieker en wil jou graag meenemen op deze reis met een fantastisch resultaat, ongeacht je eigen doel.
Als jouw Personal Body Coach wil ik je graag coachen om de focus op jezelf te leggen, je te laten ontdekken hoe je het beste uit jezelf haalt zonder restricties. Met de juiste balans, kennis & tools kan iedereen zijn doel halen. Samen kunnen we je doel bereiken maar jij moet de eerste stap zetten! Tot snel

Danae van der Schoot coacht de volgende plannen