Christa Ooijevaar, 31

Never underestimate the power of the mind

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.09 / 5
520 beoordelingen
AlleenstaandDansenFaalangstFeestjesFulltime jobHbo-niveauMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessMindsetMuziekliefhebberToegepaste Psychologie
  • Hoorn
Coaches Christa Ooijevaar

Over coach Christa Ooijevaar

Nog even en dan tik ik de 30 levensjaren aan.. Op dit moment woon ik alleen in Hoorn met twee katten en ben ik in Amsterdam werkzaam als IT Recruiter. Na een flink hobbelige weg wat betreft mijn studie, kan ik eindelijk zeggen dat ik sinds vorig jaar mijn diploma voor de opleiding Toegepaste Psychologie op zak heb. In mijn vrije tijd lees ik graag of ben ik op de dansvloer te vinden om kizomba te dansen <3 Oké, soms vind je me ook in de gym.

In 2015 ben ik zelf gestart met Personal Body Plan, omdat ik graag wilde coachen. In dit eerste halfjaar heb ik achteraf gezien hele mooie resultaten behaald op het gebied van spieropbouw. Hierin heb ik voornamelijk geleerd dat een heel groot deel ligt bij je mindset en het denken in mogelijkheden. In 2016 ben ik daadwerkelijk gestart als Personal Body Coach, waarna ik er een jaar tussenuit ben geweest om me te kunnen focussen op het afstuderen, maar nu ben ik er weer klaar voor om te coachen!

Met mijn werk en studie leidde ik een onregelmatig leven, waardoor ik goed weet hoe het is hierop vast te lopen. Daarnaast heb ik mezelf het afgelopen jaar gericht op persoonlijke ontwikkeling en de kracht van mindset. Ik ben van mening dat door hier op te focussen, al heel veel resultaat kan worden geboekt! Deze kennis en mijn eigen ervaring wil ik dan ook graag op anderen overbrengen. Ook ben ik onlangs gestart met de LOI cursus gewichtsconsulente om me ook op dit gebied te ontwikkelen.

Christa Ooijevaar coacht de volgende plannen