Bibi Bond, 25

The moment you want to quit is the moment when you need to keep pushing

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Bibi Bond als coach
4.33 / 5
6 beoordelingen
Fulltime jobGlutenallergieHbo-niveauKrachttrainingLactoseintolerantieMarathonMuziekliefhebberOnregelmatig werkPrikkelbaar Darm SyndroomRunnerThuiswonendVegetariërVerpleegkundigeVoedingsgedrag
Coaches Bibi Bond

Over coach Bibi Bond

Hoi! Voor hardlopen en/of een goede training in de sportschool kan je mij ’s nachts wakker maken en doe dit dan ook maar al te graag naast mijn werk als kinderverpleegkundige. In 2019 liep ik twee marathons, waarbij ik wederom heb ervaren hoe belangrijk de balans is tussen gedrag, voeding, training en herstel.

Sporten heb ik altijd met veel plezier gedaan, het ene moment sportte ik veel en het andere moment wat minder. In 2016 startte ik met Personal Body Plan, omdat ik op zoek was naar een betere balans tussen voeding en training. Krachttraining was helemaal nieuw voor mij in die tijd. Ik heb veel geleerd over krachttraining, hardlopen en het leren luisteren naar je eigen lichaam. Voor mij is trainen en gezond eten onderdeel van het dagelijkse leven, bijna een soort gewoonte en dat gun ik jou ook!

Tijdens het trainen voor twee marathons binnen één jaar tijd was echt niet alles makkelijk en leuk. Er kwamen onder andere wat voedselintoleranties om de hoek kijken, die wat roet in het eten gooiden. Ook heb ik te maken gehad met een blessure. Ik weet hoe het is om je eigen eten mee te (moeten) nemen, reacties van andere te krijgen en hoe het is om een blessure te hebben terwijl je ergens keihard voor traint.

Ik wil jou graag helpen naar het vinden van een goede balans voor lange termijn!

Bibi Bond coacht de volgende plannen