Annefleur van der Kuip, 32

Als ik het kan, kan jij het ZEKER!!!!

Kies Annefleur van der Kuip als coach
4.1 / 5
93 beoordelingen
BeroepssporterBlessureBurn-outChronische vermoeidheidEmotie-etenFulltime jobGroepslesinstructeurHbo-niveauNatuurliefhebberOnregelmatig werkPersonal TrainerSamenwonendVeel onderwegVegetariërVeterinaire natuurgeneeskunde
Coaches Annefleur van der Kuip

Over coach Annefleur van der Kuip

Ik ben Annefleur van der Kuip. Ik woon met m'n vriend en een verzameling huisdieren in Groningen. Samen runnen we een manegebedrijf. Paarden zijn mijn grote passie!

Vanuit m'n passie heb ik een instructeursopleiding gedaan en heb ik o.a. (veterinaire) natuurgeneeskunde gestudeerd. Ik geniet van het begeleiden van leerlingen en het plaatje compleet te maken door ook naar de gezondheid van hun dieren te kunnen kijken. Voeding heeft hier ook zeker een belangrijke rol in.

Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan. Tijdens mijn reis ontdekte ik dat die cijfertjes op de weegschaal niet het enige was wat Personal Body Plan me bracht!

Ik ging genieten van dingen die ik normaal nooit at, begon zowaar sporten leuk te vinden en werd een stuk zelfverzekerder! Ik ben geen keukenprinses, maar zelfs ik kan met deze recepten iets lekkers op tafel zetten!

Mijn stijl als coach is recht door zee!
Ik ben direct, open en eerlijk!
Ik bied graag een luisterend oor, maar ben ook zeker de stok achter de deur!

Ik ben vegetarisch opgevoed en heb gedurende mijn plan helaas vele blessures gehad. Hierdoor kan ik ook zeker mensen die dit als belemmeringen zien heel goed helpen!

Annefleur van der Kuip coacht de volgende plannen