Waar train jij het liefst?

Bij Personal Body Plan leven wij onder het motto: doe wat werkt voor jou. Dit gaat voor alles op, ook voor waar je traint. Niet voor niks hebben wij daarom PBP@Gym, PBP@Home en PBP@Park als trainingslocaties. Bij de start van jouw Personal Body Plan kies jij één primaire trainingslocatie. Maar soms worden je plannen in de war geschopt en daarom kun je vanaf nu van trainingslocatie wisselen wanneer het jou uitkomt. Hoe dat precies werkt leggen we in deze blog uit.

Drie trainingslocaties

Vanuit onze visie maakt het niet uit waar je traint (sportschool, thuis of buiten), zolang je maar traint. Wij geloven namelijk dat consistentie de sleutel tot succes is. Daarom kun je bij Personal Body Plan kiezen uit PBP@Gym, PBP@Park en PBP@Home.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat je daarbij kunt doen wat werkt voor jou. Voor alle trainingslocaties maken onze trainingsexperts een persoonlijk en op maat gemaakt trainingsschema voor je. Hierbij houden ze rekening met je conditie, je ervaring en de doelen die je hebt.

Via de handige Personal Body Plan App wordt exact uitgelegd welke oefeningen je in welke volgorde dient uit te voeren. Hierbij wordt aangegeven hoeveel series en herhalingen je het beste resultaat opleveren. Aan de hand van instructievideo’s, inclusief voice-over, zie en hoor je vervolgens hoe je een oefening het beste uit kunt voeren.

Zo kunnen we je zelfs op afstand begeleiden terwijl jij thuis, buiten of in de sportschool traint!

Het wisselen van jouw trainingslocatie

Maar we weten allemaal dat er niets zo veranderlijk is als het leven zelf. Hierdoor wordt je planning waarschijnlijk vaak in de war geschopt. Daardoor zou het beter uitkomen als je even snel van trainingslocatie kon wisselen.

Misschien staat je trainingslocatie bijvoorbeeld ingesteld op PBP@Gym. Maar het is lekker weer en daarom wil je liever een PBP@Park training doen. In ons koude kikkerlandje moet je natuurlijk die zon pakken wanneer dat kan ;).

Je wilde gaan knallen in de gym vanavond, maar krijgt een bericht van je partner dat die moet overwerken en niet op de kinderen kan passen. De gym gaat vanavond helaas niet lukken.

Of misschien heb je lekker een vakantie op de planning staan. Even heerlijk bijkomen van de afgelopen maanden. Maar je wilt wel lekker blijven knallen met je workouts. Probleem: de eerste de beste sportschool is een halve wereldreis verwijdert van waar jij verblijft. Ja, dat is lastig…

Zijn deze situaties herkenbaar?

Ook wij zijn bekend met deze uitdagingen van het leven en willen de drempel om te gaan trainen zo laag mogelijk voor je maken. Daar hoort volgens ons bij dat je met een druk op de knop kunt wisselen van trainingslocatie.

Daarom hebben we het nu nog makkelijker gemaakt om via de Personal Body Plan App te wisselen van trainingslocatie.

Hoe wissel je van trainingslocatie of trainingsschema?

Je kunt je bij het wisselen van trainingslocatie of trainingsschema bevinden in drie situaties. Hieronder leggen wij elke situatie stapsgewijs uit zodat jij eenvoudig jouw trainingslocatie of trainingsschema kunt wijzigen.

Wisselen van trainingslocatie

Je kunt van type trainingslocatie wisselen op het moment dat je een trainingsschema hebt aangevraagd voor desbetreffende trainingslocatie en deze door onze experts is klaargezet.

Op het moment dat je wisselt van trainingslocatie kan het zijn dat je weekplanning wordt gewijzigd. De weekplanning kun je zelf aanpassen zoals je wilt.

Stap 1: Doe de laatste app update
Stap 2: Ga in de app naar ‘training’ en klik op ‘trainingsschema wijzigen’
Stap 3: Tap vervolgens op ‘Wisselen naar gym’ of park/home (dit kan alleen als je voor deze locatie al een trainingsschema hebt aangevraagd)

Trainingsschema aanvragen voor een trainingslocatie

Je hebt nog geen trainingslocatie aangevraagd voor de trainingslocatie waar je naar zou willen wisselen.

Je dient eerst een trainingsschema aan te vragen zodat onze trainingsexperts deze voor je kunnen samenstellen. Binnen 24-48 uur staat je trainingsschema dan voor je klaar.

Stap 1: Doe de laatste app update
Stap 2: Ga in de app naar ‘training’ en tap bij een locatie op ‘trainingsschema wijzigen’
Stap 3: Tap vervolgens op ‘Schema aanvragen’

Wijziging in je trainingsschema aanvragen voor een trainingslocatie

Het kan natuurlijk zijn dat je een wijziging wilt aanvragen voor je trainingsschema. Denk aan een blessure, wijziging van frequentie etc. Dit duurt 72 uur.

Deze wijziging wordt enkel doorgevoerd voor de trainingslocatie en het trainingsschema waar je op dat moment een wijziging voor aanvraagt. Binnen 72 uur wordt je wijziging doorgevoerd.

Stap 1: Doe de laatste app update
Stap 2: Ga in de app naar ‘training’ en klik bij een locatie op ‘trainingsschema wijzigen’
Stap 3: Tap vervolgens op ‘Wijziging aanvragen’

Geeft de app een foutmelding?

Dat kun je over het algemeen zelf oplossen door de Personal Body Plan app te verwijderen (je gegevens gaan niet verloren) en hem vervolgens opnieuw te installeren.

Ps. Bij het wisselen van trainingsschema kan jouw weekplanning zijn veranderd. Check dit daarom altijd even. Mocht de app een foutmelding geven, verwijder hem dan even en download hem opnieuw.

De trainingsexperts die jouw persoonlijke trainingsschema per locatie opstellen zijn (van links naar rechts): Tom, Jeffrey en Kirsten.

Contact

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten over het wisselen van jouw trainingslocatie? Kijk of je vraag tussen onze FAQ staat of neem contact met ons op.

Doe nu de gratis test

Kom erachter welk plan bij je past

Kom erachter welke coach bij je past

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.