Thuis trainen onder begeleiding

We snappen dat het met de huidige situatie omtrent het Coronavirus wat lastiger kan zijn om de gang naar de gym te maken. Als je PBP@Gym als locatie hebt, dan willen we je erop attenderen dat je kosteloos kunt wisselen naar PBP@Home, indien je dit noodzakelijk acht. Echter, hebben onze trainingsexperts een beperkte capaciteit om de trainingsschema’s aan te passen. Het kan, indien er veel aanvragen komen, zijn dat het langer duurt voordat ze een wijziging kunnen aanbrengen. We vragen hierbij om je begrip.

Thuis trainen met PBP@Home

PBP@Home is Personal Body Plan zoals je het kent, maar dan gericht op thuisfitness in plaats van fitness in de sportschool. Onze experts maken een persoonlijk krachttraining programma die je thuis uit kunt voeren op basis van je eigen lichaamsgewicht.

Je trainingsplan is te volgen via de Personal Body Plan app, zowel voor iPhone als Android. Aan de hand van instructievideo’s inclusief voice-over kun je precies zien en horen hoe je een oefening het beste thuis uit kunt voeren en waar je op dient te letten tijdens de uitvoering ervan. Zo kunnen we je op afstand begeleiden terwijl jij thuis traint.

Deze trainingsschema’s worden persoonlijk gemaakt door onze trainingsexperts Tom, Jeffrey en Kirsten. Als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd dan zijn zij hier ook verantwoordelijk voor. Dit is handmatig en deskundig werk.

We willen Members die PBP@Gym als trainingslocatie hebben erop attenderen dat ze kosteloos kunnen wisselen naar PBP@Home. Let op: Vanwege de beperkte capaciteit bij Tom, Kirsten en Jeffrey vragen we wel om dit enkel te doen als het echt noodzakelijk is.

Voedingsadvies

Binnen Personal Body Plan zijn de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Binnen PBP@Home krijg je van onze experts persoonlijke adviezen en richtlijnen waar je zelf op flexibele wijze invulling aan kunt geven. Alles is makkelijk bij te houden via de Personal Body Plan app.

Naast de persoonlijke richtlijnen en adviezen krijgen je iedere werkdag een ‘gedragsles’ met een challenge. Op deze wijze onderbouwen wij onze adviezen en dagen we je uit om stap voor stap je vastgeroeste (ongewenste) gewoontes te veranderen in duurzame gewenste gewoontes. Zo werk je aan een resultaat voor het leven.

Online coaching

Je Personal Body Coach is op afstand beschikbaar via de Personal Body Plan app. Alles wat je invoert in de app komt bij de Personal Body Coach in zijn/haar dashboard terecht. Op deze wijze heeft je coach altijd inzicht en kan hij/zij jou stap voor stap gidsen naar de beste versie van jezelf.

Het plan

PBP@Home is voor een minimale periode van 6 maanden. Waarom? Omdat er geen quick fix bestaat en wij minimaal 6 maanden nodig hebben om je te helpen met het aanleren van nieuwe gewenste gewoontes. Je kunt Personal Body Plan nu al volgen vanaf €17.99 per maand! 

De voordelen van PBP@Home

  • Trainen wanneer jou dat het beste uitkomt
  • Thuis trainen en wordt online gecoached
  • Train in een veilige omgeving en wanneer het jou het beste uitkomt
  • Geen moeite meer doen om een oppas te zoeken
  • Geen extra kosten aan een fitness abonnement
  • Nooit meer wachten op een bezet apparaat in de gym
  • Bespaar tijd doordat je niet hoeft te reizen
  • Anoniem en op je eigen gemak

Kun je met @Home dezelfde resultaten behalen als in de gym?

Uiteindelijk boek je het meeste resultaat met een plan dat je het meest consistent kunt uitvoeren. Schat in wat werkt voor jou op dit moment. Het plan moet werken voor jou. Zorg dat je kiest wat past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.