Kyle (31):

Zonder Personal Body Plan had ik dit niet kunnen bereiken

Kyle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kyle

Na de bevalling was ik onzeker geworden en dan vooral over mijn lichaam. Door middel van sporten wilde ik weer zelfverzekerder worden en beter in mijn vel komen te zitten. Ondanks dat de zorg voor een baby tijd kost, wilde ik ook even tijd hebben voor mijzelf.

Voor de zwangerschap en tijdens de zwangerschap tot de 30 weken volgde ik een keer in de week een groepsles bodypump in de sportschool en lette ik op mijn voeding. Na het dichtgaan van de sportscholen is dit ook de ideale manier geweest om door te gaan met sport.

In deze 20 weken heeft het Personal Body Plan plan mij een goede structuur gegeven maar heb ik ook meer inzicht gekregen en veel geleerd over voeding. Zonder Personal Body Plan had ik dit niet kunnen bereiken. Ik ben zelfverzekerder geworden en zit lekkerder in mijn vel.

Kasia is een fijne, lieve coach. Mede dankzij haar heb ik dit kunnen bereiken. Ze geeft mij tips en zorgt ervoor dat ik hiermee door ga

 

— Kyle

Het plan van Kyle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.