Zoë (46):

De manier waarop ik nu eet, werkt voor mij heel goed

Zoë wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Zoë

Ik heb al heel wat manieren geprobeerd om af te vallen. Meestal lukte het afvallen wel, maar ik verviel weer snel in mijn oude patroon. Dus geen blijvende resultaten. Op een gegeven moment vertelde mijn dochter me over Personal Body Plan en dat ze dat wilde gaan doen. En ze boekte goede resultaten.

Toch heeft het toen nog meer dan een jaar geduurd voordat ik het ook ging overwegen om het te doen. Maar ik was helemaal klaar met mezelf en hoe ik eruitzag, dus dacht: wie niet waagt, wie niet wint.

Ik heb me ingeschreven en dat is op het gebied van afvallen het beste wat ik ooit gedaan heb. De manier waarop ik nu eet, werkt voor mij heel goed. Geen gekke dingen, maar gewoon normale kost met een veel betere balans dan dat ik voorheen had.

Het sporten was voor mij wel een dingetje, want ik kwam er al snel achter dat krachttraining niet mijn ding is. Na overleg met mijn Personal Body Coach, Karin Bos (@karinbos_), heb ik besloten om te stoppen met krachttraining en het hardlopen, wat op dat moment op een laag pitje stond, weer op te pakken.

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt en ga ik het komende half jaar gebruiken om op gewicht te blijven en ervoor te zorgen dat deze manier van eten nog normaler voor me gaat worden dan dat ie nu al is. Met mijn eigen doorzettingsvermogen en de hulp van mijn coach Karin moet dat lukken. Zij zit me niet op de nek, maar helpt me wel daar waar nodig is of als ik iets niet weet. Dat is precies wat ik wilde.

— Zoë

Het plan van Zoë

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.