Zoë⁠ (26):

Ik was echt ontzettend verrast dat ik zoveel kon eten

Zoë⁠ wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Zoë⁠

Ik was al een half jaar bezig met gezonde voeding en sporten. Maar na een paar kilo te zijn afgevallen, bleef ik op een bepaald gewicht hangen. Ik ging twee/drie keer per week een lang stuk hardlopen, maar dit leverde dus weinig resultaat op.

Natuurlijk kende ik de voor- na foto’s van Personal Body Plan. Die hebben mij ook over de streep getrokken. Ik wilde het een half jaar gaan proberen en kijken wat ik zou kunnen bereiken. Als ik er te veel voor zou moeten laten, dan zou ik ook na het half jaar stoppen. Ik hou heel erg van lekker eten en borrelen, dus dat wilde ik ook zeker niet opgeven

Wat heb ik geleerd? Ik heb veel over voeding geleerd. Ik was echt ontzettend verrast dat ik zoveel kon eten. Als ik nu weet dat ik ‘s avonds een feestje of een etentje heb, hou ik daar overdag al rekening mee.

De trainingen thuis vind ik echt top. Het kost op die manier weinig tijd en ik heb echt een hekel aan de sportschool, haha. Ik was alleen hardlopen gewend, dus ik ben heel blij dat er elke training precies staat wat ik moet doen. Ik ben dus niet meer gaan sporten of meer op mijn voeding gaan letten, maar ik ben het vooral anders gaan doen.

En dan voor mij het belangrijkste, het resultaat. Daar ben ik super blij mee, nooit verwacht dat ik dit zou kunnen bereiken. Ik ben super blij met mijn Personal Body Coach, Anneke Rijks, zij blijft altijd positief en helpt met goede tips!!

 

— Zoë⁠

Het plan van Zoë⁠

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Zoë⁠

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2193 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.