Yvo (31):

Door Personal Body Plan leer je je eigen lichaam steeds beter kennen

Yvo wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Yvo

Eind 2019 zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had een slechte concentratie, onrust, weinig beweging en was vaste gast in de plaatselijke snackbar. Ik besloot te starten met Personal Body Plan.

In de eerste maand was het weer even wennen; alles invoeren, afwegen, trainen, slapen en rusten. Gelukkig kon ik altijd terugvallen op mijn Personal Body Coach Leroy. Als motivator en als luisterend oor wist hij mij scherp te houden en mij te blijven motiveren om onze doelen te behalen.

Hij enthousiasmeert mij om mijn doelen goed in het perspectief te zien. Met zijn betrokkenheid en luisterend oor helpt hij en adviseert hij mij. Ik haal daar veel houvast uit. Het voelt goed om een stok achter de deur te hebben.

We zijn samen nu een aantal maanden onderweg en het resultaat stemt ons beide meer dan tevreden. Ik voel me weer scherp op werk, geestelijk en lichamelijk sterk, heb veel plezier in en rondom het sporten.

Door Personal Body Plan leer je je eigen lichaam steeds beter kennen. Het is een fijne gedachte dat je in dit proces terug kunt vallen op je coach, al zie ik het niet meer als coach.

Het is voor mij een maatje. Een maatje die je helpt, en die altijd voor je klaarstaat! Special thanks voor Leroy (@degener89) & Bob (@pbpcoach_bob), Bob heeft me vorig jaar erg goed geholpen).

— Yvo

Het plan van Yvo

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Yvo

Leroy Degener (33)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.