Yuri (27):

Ik zit goed in mijn vel en voel me prettig bij hoe mijn plan er nu uitziet. Ik kan het daarom iedereen aanraden.

Yuri wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Yuri

Na anderhalf jaar crossfit zag ik niet het resultaat dat ik graag wilde: meer spiermassa. Om die reden heb ik mij bij Personal Body Plan ingeschreven. Toen kwam ik erachter dat ik veel te weinig at en vooral niet op een consequente manier.

De eerste periode (muscle building) was voor mij om verschillende redenen moeilijk. Vooral de studie en onregelmatige werktijden maakte het lastig om gestructureerd te werken. Daarnaast vond ik de manier van trainen niet leuk.

Nu in de tweede periode (fat ripping) ben ik afgestudeerd, heb ik een baan met regelmatige werktijden en heb ik samen met mijn Personal Body Coach Rufus besloten te crossfitten in plaats van de trainingen van Personal Body Plan te volgen.

Dit is met zichtbaar resultaat en ik ben er erg tevreden over. Ik zit goed in mijn vel en voel me prettig bij hoe mijn plan er nu uit ziet. Ik kan het daarom iedereen aanraden.

— Yuri

Het plan van Yuri

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Yuri

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

868 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.