Britt:

You never fail untill you stop trying!

Britt wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Britt

Een les die ik geleerd heb is dat je het allemaal voor jezelf doet. Ik heb van te voren een doel gesteld en dat wil ik zelf bereiken. Ik moet het ook zelf doen, maar dat betekend niet dat je geen hulp kan krijgen. Mijn Premium Coach Anneke Rijks helpt mij de juiste combinatie te vinden tussen voeding, training, herstel, mijn werk en leuke dingen doen met vrienden. ⠀

Ik voel me veel fitter en zie duidelijk resultaat, maar er zijn nog stappen te maken om bij het doel te komen dat ik wil bereiken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dat met behulp van mijn coach zeker ga bereiken!⠀

Elke stap die je zet naar een fitter leven is er een om trots op te zijn. Blijf geloven in jezelf. You never fail untill you stop trying!

— Britt

Het plan van Britt

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Britt

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2301 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.