Yonine (29):

Niet eeuwig diëten maar een levensstijl

Yonine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Yonine

Tussen deze foto’s zit exact 100 dagen verschil. Ik ben super trots op het resultaat ook dankzij mijn Personal Body Coach Kirsten. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen.

Al langere tijd volgde ik Personal Body Plan. Ik ben iemand die altijd wel met voeding en mijn gewicht bezig was. Van periodes dat ik wat zwaarder was tot een periode veel te dun. Na de geboortes van mijn twee kinderen waarin ik extreem veel aankwam tijdens de zwangerschap was ik het zat.

Ik heb eerst een periode zonder Personal Body Plan op mijn voeding gelet. Dit ging me goed af, maar ik merkte dat ik ook periodes had waarin ik weer terugviel. Na alle succesverhalen te lezen en dat het echt een verandering is van je levensstijl is bij mij de knop omgegaan. Dit is wat ik wil. Niet het eeuwige diëten, weer aankomen en weer diëten. Maar gewoon een levensstijl waarin je kan genieten en goed voor je lijf zorgt.

— Yonine

Het plan van Yonine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.