Yonine (30):

Ik ben onwijs blij met het resultaat en knal nog lekker een half jaar door!

Yonine wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Yonine

Ik volgde een jaar het Fat Burning Plan van Personal Body Plan en besloot toen over te stappen naar het Muscle Shaping Plan.

Dat vond ik spannend, want dat betekende dat ik iets meer moest eten dan ik gewend was. Ik heb mezelf enorm uitgedaagd in mijn trainingen. Hierdoor merkte ik dat ik steeds iets zwaarder kon. Een onwijze kick!

Zelfs in een jong gezin met twee kinderen en vier dagen werken lukte het me om wekelijks vier à vijf trainingen te pakken. Trainen is nu onderdeel van mijn levensstijl geworden en het zit in mijn systeem, waardoor het geen moeite meer kost. Ik ben onwijs blij met het resultaat en knal nog lekker een half jaar door!

Mijn Personal Body Coach Ellen heeft mij flink gemotiveerd tijdens motivatie dipjes. Want, perfectie bestaat nou eenmaal niet. Ze heeft me laten inzien dat dit erbij hoort en dat ik mij gewoon steeds moet herpakken.

Samen hebben we kritisch gekeken naar mijn calorie inname. Waar nodig werd dit aangepast, zodat ik het juiste resultaat behaalde.

— Yonine

Het plan van Yonine

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.