Yolande (27):

Ik voel me stukken beter, zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen

Yolande wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Yolande

Ik was al aantal jaar niet tevreden over hoe ik eruitzag. Door mijn opleiding was ik minder gaan sporten en daarnaast hou ik van lekker eten. Ik merkte dat ik aankwam. Op eigen kracht kon ik wel wat kilo’s afvallen, maar ik kwam nooit in de buurt van waar ik wilde komen.

Ik zag Personal Body Plan al vaker voorbijkomen en het leek me heel fijn, alleen durfde ik nooit de knoop door te hakken. Maar toen werd het januari en zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik hakte toch de knoop door en begon met Personal Body Plan.

Vooral het opletten wat ik eet, het regelmatiger eten en het laten staan van snacks helpen me heel erg. Ook zijn de trainingsschema’s fijn en geeft het mij een stok achter de deur. Ik voel me stukken beter, zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen.

Mijn Personal Body Coach Hilde Bakker (@hildebakker91) helpt mij door goede tips en adviezen te geven. Het wekelijkse contact houdt me scherp. Ik zit mede daardoor met name mentaal stukken beter in mijn vel.

— Yolande

Het plan van Yolande

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Yolande

Hilde Bakker (31)

4.36 / 5

291 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.