yolande (28):

Personal Body Plan is echt de beste keuze die ik had kunnen maken

yolande wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van yolande

Na jaren ongelukkig te zijn met hoe ik eruitzag besloot ik zelf te beginnen. Ik had al veel resultaten van Personal Body Plan gezien en schreef mij daarom in.

Sporten heb ik vroeger altijd gedaan en heb er veel verstand van, maar de sportschool vond ik verschrikkelijk en had altijd een excuus voor andere sporten. Daarbij kon ik ook nog wat leren over voeding.

Ik werk ook op onregelmatige tijden en ben daarnaast vorig jaar begonnen met een masteropleiding. Met Personal Body Plan heb ik geleerd mezelf af te kunnen remmen en iets lekkers te laten staan of maar een kleine hoeveelheid te nemen.

Dat is het mooiste van Personal Body Plan: je mag alles als het in je budget past. Daarnaast zijn de sportschema’s goed zijn uit te voeren en ook leuk zijn om te doen. Het is ook goed te doen met mijn werk en studie samen.

Nu zit ik al eigenlijk vijf kilo onder mijn doel, wat ik nooit bedacht had te kunnen halen! Ik voel me honderd zekerder en lekkerder in mijn fel.

Mijn Personal Body Coaches waren daarbij belangrijk. Ik heb i.v.m. zwangerschapsverlof gewisseld van coach. Zowel Melany Arends (@melanyarends) en Hilde Bakker (@hildebakker91) hebben mij gemotiveerd, gesteund en aangemoedigd.

Ze hebben goed advies en kijken verder dan strenge regels waar ik aan moet voldoen. Ze zorgen echt dat het een lifestyle verandering wordt en niet een dieet.

— yolande

Het plan van yolande

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van yolande

Melany Arends (30)

4.72 / 5

664 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.