Wouter (29):

Ik voel mij veel fitter en zit lekker in mijn vel

Wouter wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Wouter

Ondanks dat ik veel aan sport deed, voelde ik mij toch niet helemaal fit. Daarom heb ik begin dit jaar besloten om met Personal Body Plan te starten. Dankzij Personal Body Plan is dit nu helemaal anders.

Na 32 weken heb ik niet alleen een zichtbaar resultaat geboekt, maar voel ik mij ook mentaal goed en zit ik lekker in mijn vel. Tijdens dit traject werd ik zo enthousiast dat ik op zoek ging naar nog meer verdieping, waarbij ik deze kennis graag met anderen wilde delen. Om deze reden ben ik ook Personal Body Coach geworden.

Mijn eigen Personal Body Plan Coach Leroy is betrokken, eerlijk en staat altijd voor mij klaar. Hij is voor mij de stok achter de deur, waarbij hij mij helpt met goede tips! Dankzij hem en Personal Body Plan voel ik mij veel fitter en zit lekker in mijn vel!

— Wouter

Het plan van Wouter

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wouter

Leroy Degener (33)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.