Wouter (30):

Fysiek gaat het goed en ik ga elke dag een stap vooruit!

Wouter wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Wouter

Na vele pogingen met diëten was ik het in 2011 zat: het moest veranderen. In een jaar ben ik (met een crashdieet) 35 kilo afgevallen. Makkelijk ging het eigenlijk wel, dat afvallen was niet het probleem.

Het probleem was het zo houden; vanwege het crashdieet was het onderliggende probleem, mijn foute eetgewoontes, niet aangepakt. Dus verviel ik in slechte gewoontes en kwam ik 15 kilo aan.

In 2018 ben ik, na verhalen en adviezen vanuit mijn social media contacten begonnen met Personal Body Plan. Onder begeleiding van onder andere mijn huidige Personal Body Coach Peter Derksen (peterderksen_) ben ik in de loop van maanden weer afgevallen, nu naar 70kg.

Peter pushed me wanneer ik zelf geen motivatie heb, hij heeft me tips gegeven op het gebied van voeding en trainingen en steunt me als ik het nodig heb.

Fysiek gaat het goed, maar het mentale moet af en toe nog bijgewerkt worden. Elke dag een klein stapje vooruit. Zodat ik me ook tevreden ga voelen met mijn lichaam, maar ook dat mijn zelfperceptie klopt met hoe het fysieke nu is.

Tot nu toe zit ik in mijn 3e periode van Personal Body Plan. Ik heb nog tot januari 2021 te gaan. Het gewicht is maar een nummertje en ik heb ook geen streefgewicht; mijn einddoel is dat ik me goed voel over mijn lichaam, iets wat ik 25+ jaar nooit heb gehad vanwege mijn (morbide)obesitas!

— Wouter

Het plan van Wouter

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wouter

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

897 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.