William (41):

Ik wil nooit meer zonder Personal Body Plan

William wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van William

Ik ben William, 41 jaar en getrouwd met Marieke. Ik heb twee toppers van kinderen en een hele lieve schoondochter.

Zeven jaar geleden ben ik al bijna dertig kilo afgevallen. Toen ben ik ook begonnen met sporten en dat is nu echt mijn passie. Ik deed toen aan crossfit en dat is echt tof. Maar door een blessure moest ik hier helaas mee stoppen.

Personal Body Plan heeft me altijd al geïnspireerd en ik volgde Frank Boom al een tijd op insta. Ik trok de stoute schoenen aan en schreef me voor Personal Body Plan in. Vroeger liep ik altijd te klungelen in de gym, maar door Personal Body Plan niet meer. Ik ben dan ook vier keer per week in de gym te vinden.

En het is echt geweldig. En ik ben al blij met het resultaat wat ik tot nu toe gehaald heb. Ik wil nooit meer zonder Personal Body Plan! Ik ben er nog lang niet, maar samen met mijn Personal Body Coach Frank ga ik er zeker voor. Frank is een goeie vent en komt met bruikbare tips. Hij reageert snel en wijst me op de goede, maar ook op mijn slechte dingen.

— William

Het plan van William

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.