Cheong:

Wie had gedacht dat ik nu zo goed in m’n vel zou zitten.

Cheong wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Cheong

Lang getwijfeld maar toch besloten om dit te delen. Foto links is van begin mei 2016 toen ik begon met Personal Body Plan. Foto rechts is vandaag na 4,5 maand.

Consistentie is inderdaad de sleutel. Met name opletten wat je eet en drinkt. Natuurlijk heb ik niet als een monnik geleefd. En at ik niet alleen maar rijst en kip en dronk ik alleen maar water en light drankjes. Er is ruimte genoeg. Uit eten gaan, los gaan op een festival of een zuip/bbq avond.

Dat heb ik de afgelopen 4,5 maanden ook gedaan om daarna de draad weer op te pakken. Wie had gedacht dat ik vergeleken met begin mei zo goed (fysiek maar met name mentaal) in m’n vel zou zitten. Ik ben nog niet tevreden en ga nog door!

— Cheong

Het plan van Cheong

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.