Wido (47):

Het heeft veel minder moeite gekost dan ik vooraf had gedacht

Wido wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Wido

Via een vriendin die goede ervaringen en fantastische resultaten heeft behaald met Personal Body plan ben ik zelf ook de uitdaging aan gegaan. Ik sportte al regelmatig en was altijd wel bezig met gezonde voeding, maar het verliezen van gewicht lukte niet echt.

Met behulp van mijn Personal Body Coach Jeffrey, een voedingsplan en trainingsschema die passen bij mijn levensstijl heb ik nu wel resultaat weten te behalen. Voor mij persoonlijk zit de key in het consequent plannen van mijn voeding en trainingen. De persoonlijke coaching en de Personal Body Plan app zijn voor mij de stok achter de deur. Het is de dagelijkse reminder om te plannen en gemotiveerd te blijven.

Na 6 maanden ben ik een redelijk eind op weg en heeft het veel minder moeite gekost dan ik vooraf had gedacht. Ik ben me veel beter bewust van gezonde voeding, die bij mijn levensstijl past. Natuurlijk moet je soms wat laten, maar met een goede planning is er heel veel mogelijk. Ik kijk uit naar de wat ik ga bereiken in de komende 6 maanden.

— Wido

Het plan van Wido

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wido

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.