Wendy (27):

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om me in te schrijven bij Personal Body Plan!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Al een tijdje was ik op zoek naar een manier om af te vallen en fitter te worden. In mijn omgeving had een goed resultaat behaald met Personal Body Plan. Dat was voor mij bewijs dat het een goed programma zou zijn.

Ik dacht zelf altijd dat als je sport en een beetje op je eten let moet het wel goed komen. Maar die inzichten zijn voor mij totaal veranderd. Ik schrok vaak van de voedingswaarde die in bepaalde producten zitten.

Daarnaast had ik voorheen altijd een hekel aan fitness, maar ik kan nu niet meer zonder. Het motiveert mij vooral om door te gaan als je ziet dat je opeens spierballen krijgt en je kont een stuk strakker is, haha.

Mijn doel was vooral om niet meer onzeker te zijn in bikini of een strak jurkje. Hier heb ik nu geen last meer van en ben ik nu veel zelfverzekerder.

Wat ik leuk vond is dat er een match werd gevonden met een Personal Body Coach die bijvoorbeeld ook van een feestje houd en een bepaalde hobby. Zo kwam ik uit op Jarald.

Hij heeft me vanaf het begin super goed gecoacht en gemotiveerd met tips en complimenten als het goed ging. Daarbij is hij zelf ook nog steeds bezig met trainen en gezond eten.

Kortom, ik ben super tevreden en wil Jarald tot nu toe bedanken voor alles en heb nog steeds zin in de komende periode.

Tot nu toe ben ik voldoende afgevallen en wil ik doorgaan met spieropbouw en kijken hoe ver ik kom om een afgetraind lichaam te krijgen. Ik kan het iedereen aanraden!

Verander je levensstijl en je kan gewoon op ze tijd genieten van een glaasje wijn of lekkere maaltijd. Zo hou je het vol en blijf je gezond en fit.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wendy

Jarald Golverdingen (37)

4.59 / 5

196 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.