Wendy (31):

Ik ben nu gelukkig met mijn lichaam!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

1247 dagen geleden begon mijn Personal Body Plan avontuur. Ik was op vakantie en doodongelukkig met en in mijn lichaam. De laatste dag van de vakantie heb ik mij snel ingeschreven zodat ik die maandag gelijk kon beginnen.

Nu 1247 dagen later kan ik oprecht zeggen dat het soms niet de makkelijkste weg is geweest, maar dat ik nu wel gelukkig ben in mijn lichaam. Vanaf vandaag heb ik nieuwe doelen gesteld en gaan we veder met werken aan de beste versie van mijzelf.

Ik wil mijn Personal Body Coach Mandy heel erg bedanken voor de onwijze steun die zij mij in dit avontuur heeft gegeven. Zonder haar was dit niet gelukt. Ze heeft mij geholpen om mijn lichaam te accepteren en heeft mij heel veel bijgeleerd over voeding en trainingen.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.