Wendy (24):

Kilo’s maken mij niet zoveel uit, als ik maar happy ben wanneer ik in de spiegel kijk!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Ik heb mezelf nooit echt dik gevonden, maar irriteerde mij wel aan mijn spiegelbeeld. Tijd voor actie dus! Tijdens de zomervakantie in 2018 hakte ik de knoop door en meldde mij aan bij Personal Body Plan.

Ik lichtte mijn naasten in, plande mijn trainingen en bereidde mijn eten voor. In tien maanden tijd zie ik zowel lichamelijk als psychisch zoveel veranderingen. Hierdoor blijf ik gemotiveerd om door te zetten en naar mijn einddoel te werken.

Mensen vragen mij vaak hoe ik het volhoud en of het lastig is. Naar mijn mening is het nooit makkelijk, maar de weg ernaartoe levert uiteindelijk zoveel moois op! Kilo’s maken mij niet zoveel uit, als ik maar happy ben wanneer ik in de spiegel kijk!

Mijn Personal Body Coach Naomi is er voor mij om te checken hoe het met mij gaat. Als ik een dip heb of ergens onzeker over ben, zoals mijn houding tijdens een oefening, kan ik haar altijd om advies vragen. Naomi is een toppertje en motiveert mij net nog even extra.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.