Wendy (24):

Ik voel mij op het moment beter dan ooit!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Tijdens mijn zomervakantie in september 2019 heb ik na twee jaar twijfelen eindelijk de knoop doorgehakt: ‘Ik ga aan mezelf werken’. Ik was niet happy toen ik tijdens mijn vakantie in de spiegel keek. Nu denk ik ‘Ik wilde dat ik dit veel eerder had gedaan’.

Ik heb mezelf nooit dik gevonden, maar vooral erg opgezet. Ik sportte wel, maar onregelmatig. Ik lette op mijn voeding, alleen als mij dat uitkwam. Ik werkte niet structureel aan mezelf, waardoor het resultaat minimaal was.

Tijdens mijn eerste half jaar Personal Body Plan heb ik ook een hoop terugvallen meegemaakt. Ik weet nu dat dat niet erg is, zolang je die draad maar weer oppakt.

Als ik aan het werk ben, beweeg ik nauwelijks en ik ga van deur tot deur met de auto. Daarom vind ik het heerlijk om naast drie keer krachttraining ook nog drie keer in de week cardio te doen. Het helpt me bij het behalen van mijn doel en draagt bij aan mijn gemoedstoestand.

Ik voel me zelfverzekerd als ik in de gym sta en door de trainingsschema’s in mijn plan hoef ik me niet druk te maken over welke oefening ik moet doen en hoeveel sets ik dan per oefening moet doen.

Van ‘wondermiddeltjes’ als afvalthee of -pillen, die je tegenwoordig veel op de markt ziet, hou ik niet. Met een dosis gezonde motivatie en doorzettingsvermogen heb je dat ook helemaal niet nodig. Gedrag, voeding, training en herstel zijn de wondermiddelen.

Na het eerste half jaar heb ik mijn plan verlengd met 12 maanden. Ik ben namelijk nog niet waar ik graag wil zijn. Ik heb concrete doelen gemaakt die mij helpen om mijn gewenste resultaat te behalen. Ik heb er zin in en voel me op dit moment beter dan ooit!

Mijn lieve Personal Body Coach Naomi heeft me veel waardevolle tips gegeven, maar motiveerde me ook als ik het moeilijk had. Ze pushte me niet als het echt even niet ging. Ze luisterde naar me en begeleidde me op de momenten waar ik het nodig had. We hebben een keer samen getraind, wat ik heel fijn vond om ervaringen te kunnen delen. Naomi, je bent een toppertje!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.