Wendy (31):

Personal Pregnancy Plan geeft mij de handvaten die ik nodig heb

Wendy wilde voorbereiden op haar bevalling en fit blijven en volgde daarom Pregnancy

Het verhaal van Wendy

Ik volg al ruim drie jaar met veel plezier en vertrouwen Personal Body Plan en ben inmiddels ook al een hele tijd Personal Body Coach. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was ben ik direct overgestapt naar Personal Pregnancy Plan. Dit is mijn eerste zwangerschap, dus ik ervaar alles voor het eerst. Dat vind ik best spannend, maar ik vind het ook bijzonder mooi om te zien wat je lichaam kan. Personal Pregnancy Plan geeft mij de handvaten die ik nodig heb om me gezond en fit te voelen tijdens mijn zwangerschap. Tijdens je zwangerschap heb je al een aantal deskundigen om je heen, maar Personal Pregnancy Plan biedt mij die extra steun in de rug die ik nodig heb.

Mijn trainingsschema is aangepast op mijn zwangerschap, waardoor ik veilig kan blijven trainen. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk om te blijven bewegen. Het geeft mij energie en een sterk gevoel. Tijdens mijn eerste trimester was ik heel erg moe, waardoor het sporten niet altijd van harte ging. Op bepaalde momenten heb ik er daarom bewust voor gekozen om niet te trainen, maar te focussen op de pijler herstel. Een zwangerschap vraagt enorm veel van je lichaam en het is heel erg belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren en te doen wat voor jou werkt. Elke vrouw en elke zwangerschap is anders.

In de app kan ik mijn voeding bijhouden, wat mij enorm helpt. Tijdens mijn eerste trimester werden meteen mijn calorieën verhoogd, waardoor ik meer energie kreeg. Ook nu, tijdens mijn tweede trimester, vind ik het belangrijk om mijn voeding te blijven tracken. Het zorgt ervoor dat ik bewuste en gezonde keuzes blijf maken. Hierdoor ervaar ik een voldaan gevoel gedurende de dag en heb ik minimale cravings. Nu ik zwanger ben let ik er namelijk extra op dat ik voldoende voedzame voeding binnen krijg, zowel voor mezelf als voor mijn baby. Wanneer daar ruimte voor is, vul ik mijn calorieën echter ook wel aan met minder verantwoorde producten. Balance is key.

Ik adviseer alle mommy’s to be om ook te starten met Personal Pregnancy Plan. Op deze manier kun jij veilig en gezond genieten van je zwangerschap en bereid jij je optimaal voor op je zwangerschap. Ik kijk er daarnaast ook al heel erg naar uit om na de bevalling te starten met Personal Mommy Plan. Het is ideaal dat je tijdens het hele proces ondersteund wordt en je kunt blijven werken aan de beste versie van je zelf, zodat je fit de zwangerschap doorkomt en na de bevalling je zwangerschapskilo’s weer kwijt kunt raken. Personal Body Plan is er voor je!

— Wendy

Het plan van Wendy

Pregnancy

Ben jij zwanger, maar weet jij niet hoe je op een verantwoorde wijze fit kunt blijven? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.