Wendy (32):

Door m’n voeding in te voeren en een coach die ik wekelijks hoor, behaal ik goede resultaten

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Ik ben Wendy, 32 jaar en moeder van een zoon (5 jaar). Ik werk als zwemonderwijzer in het zwembad (nu even niet vanwege Corona).

Ik doe al een tijdje het Fat Burning Plan en ik kan zeggen dat, ondanks de moeilijke tijd, het toch best goed gaat. In juli ga ik trouwen en ik wil natuurlijk in de beste shape ever zijn! En natuurlijk voor de zomer!

Hiervoor ben ik een tijdje gestopt met Personal Body Plan, omdat ik het graag zelf wilde doen. Maar helaas pakte dat niet goed uit waardoor ik weer een aantal kilo’s aan kwam.

Ook ik heb ups en downs, vooral nu de sportscholen dicht zijn. Mijn Personal Body Coach Reangelo (@reangelowillems) helpt mij hier gelukkig goed in. Samen stellen we per week een doel en een maandelijks doel.

Door m’n voeding in te voeren en een coach die ik wekelijks hoor, behaal ik goede resultaten. Personal Body Plan werkt voor mij heel goed.

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.