Remondo:

Weg met dat buikje!

Remondo wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Remondo

Wat een boer niet kent eet hij niet wordt er vaak gezegd, ik ben dus ook zo’n iemand. Toen ik begon met Personal Body Plan was ik bang dat ik alleen nog maar gekke gerechten en groentes moest gaan eten, dat ik helemaal niets meer mocht eten wat ik lekker vind maar dit is allesbehalve waar. Je leert verhoudingen kennen in producten en ja daar horen ook nieuwe gerechten en groentes. Vele gerechten verraste mij en waren ook echt lekker. Naar mate je verder komt leer je de waardes van je voeding kennen en dit lijkt aan het begin heel lastig en tijdrovend, hierdoor ben ik ook begonnen met de handpalm methode en ben halverwege over gegaan op tracken, iets waar ik tegen opzag maar achteraf zo veel inzicht geeft.

Ik dacht dat ik altijd te veel at maar in tegenstelling at ik veelte weinig. De macro balkjes kwamen bij mij nog niets eens op te helft en de eerste dagen heb ik voor mijn gevoel echt vol moeten proppen. Normaal als ik dat deed had ik een opgeblazen gevoel maar met de juiste voeding had ik hier nu geen last van.

Na 6 maanden ben ik mij goed bewust van wat ik eet en pas ik mijn voeding aan naar mijn activiteiten, voor mij betekent dit meer eten, lekker trainen en het belangrijkste; afvallen. Weg met dat buikje!

— Remondo

Het plan van Remondo

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.