Barry:

Weer structuur in een druk leventje

Barry wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Barry

Personal Body Plan was voor mij de duw in de goeie richting die ervoor zorgde dat ik weer gezond en verantwoord ging leven, met mijn werk en opleiding was het soms toch makkelijker om voor de ongezonde weg te kiezen. Nu heb ik meer energie, haal meer waarde uit een dag, en ben veel productiever. En dit alles geeft mij een gezonde en vrolijke uitstraling!

Voor Personal Body Plan was ik al veel bezig met sporten, maar voeding bleef altijd achterwege. Hierdoor maakte ik weinig progressie en hield door het slechte eten weinig energie over voor mijn werkdagen of schooldagen. Uiteindelijk besloten dat er verandering moest komen waarbij Personal Body Plan me perfect geholpen heeft. Ik eet weer gezond, ik sport weer met progressie en ga door het leven als een trein.

In het begin is het lastig, omdat je gewend bent in een sociale omgeving toch toe te geven aan je oude gedrag, maar met de steun van je coach en de gedragslessen ga je toch vaker nee zeggen tegen de dingen die je vroeger in het ongezonde patroon vasthield.

Dit is een goeie start geweest voor mij voor een gezondere lifestyle die ik kan blijven vasthouden en dit alles in 5 maanden tijd op een leuke leerzame manier!

— Barry

Het plan van Barry

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.