Erik:

Wat je door middel van voeding kan bereiken is onvoorstelbaar!

Erik wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Erik

Ik dacht dat is goed bezig was toen ik drie keer per week in de sportschool stond, echter bleven de gewenste resultaten uit. De oefeningen waren zwaar, maar uiteindelijk was het niets meer dan bewegen. Ik wilde meer, beter en gerichter trainen en stuitte op Personal Body Plan. De fantastische resultaten van anderen hebben mij geïnspireerd om hetzelfde te bereiken. Personal Body Plan geeft mij de handvatten op het gebied van gedrag, voeding en gerichte trainingsschema’s. Wat je door middel van voeding kan bereiken is onvoorstelbaar! Meer (maar vooral gerichter) eten en toch 10 kilo vetmassa verliezen is nu al mijn hoogtepunt van 2016.

Niet elke dag is even makkelijk, spierpijn, vermoeidheid en een druk leven eisen extra discipline. De resultaten en het gevoel na afloop van een training brengen mij de motivatie om elke dag opnieuw te knallen. Na een drukke dag op kantoor en een zware training blijft er nog genoeg tijd over om van het leven te genieten.

Met nog een periode van drie maanden voor de boeg voel ik mij nu al sterker, fitter en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Mede dankzij mijn coach Jeffrey Stigter. Een nieuwe levensstijl is het doel, dit is nog maar het begin!

— Erik

Het plan van Erik

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.