Janine:

Wat is het weer fijn om fit te zijn

Janine wilde afvallen en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Janine

Ik ben een trotse moeder van twee jonge kindjes! Wat is het fijn om weer fit te zijn. Ik streef niet naar fysieke perfectie maar naar balans. Gelukkig heb ik na mijn tweede zwangerschap opnieuw een balans gevonden tussen werken – het gezin – trainen en tijd voor mezelf. Maar het is erg belangrijk om als moeder flexibel te zijn, nu heb ik een balans en ritme gevonden maar dat kan morgen zo weer anders zijn!

Mijn kids vormen de basis van mijn leven en ritme. Zij vragen om energie, maar geven dit ook. Krachttraining is voor mij een middel om “in shape” te komen en sterker te worden, fysiek en mentaal! Ik heb meer energie, verleg grenzen en creëer tijd voor mezelf. Planning en voorbereiding zijn twee sleutelwoorden. Mijn gezonde levensstijl is daarnaast een goede basis voor het hele gezin! Ik kan niet wachten om andere moeders te gaan helpen!

— Janine

Het plan van Janine

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.