Dennis (26):

Wanneer je je houdt aan de aanbevolen macronutriënten, zie je heel snel resultaat

Dennis wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Dennis

Ik ben super blij dat ik 6 maanden geleden de stap heb gezet om te starten met mijn Personal Body Plan. Ik kijk positief terug op de eerste zes maanden van mijn plan. Ik heb zoveel geleerd over gedrag, voeding, training en herstel.

Het is mij heel erg meegevallen om op mijn voeding te letten. Ik gebruik de calorietracker als meetmethode en wanneer je je houdt aan de aanbevolen macronutriënten, zie je heel snel resultaat. Ik weet nu echt wat ‘gezond’ eten is en dat het ook daadwerkelijk veel invloed heeft op het resultaat dat je graag wilt behalen.

Zonder mijn Personal Body Coach Guus had ik dit resultaat echt niet behaald. Mijn credits gaan daarom ook allemaal naar hem, thanks!

Nu mijn eerste 6 maanden erop zitten, ben ik overgestapt van Personal Fat Ripping plan naar Personal Muscle Building Plan. Zo kan ik weer verder werken aan mijn gewenste resultaat, nog steeds met Guus als mijn Personal Body Coach.

— Dennis

Het plan van Dennis

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dennis

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2273 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.