Eva:

Wanneer je écht blijvend resultaat wilt behalen, mag je hier gerust een langere periode voor uittrekken.

Eva wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eva

Al langere tijd ben ik bezig met fitness. Ik zag bij Personal Body Plan hele mooie resultaten, maar twijfelde altijd omdat je het plan voor minimaal 6 maanden moest afsluiten.

Nu ik 3 maanden Personal Body Plan volg snap ik helemaal dat het plan voor minimaal 6 maanden is, omdat het gaat om meer dan alleen fysiek resultaat behalen: je past je levensstijl aan.

De belangrijkste les die ik tijdens Personal Body Plan heb geleerd is wanneer je écht blijvend resultaat wilt behalen, dat je hier gerust een langere periode voor mag uittrekken. Het is een verandering van levensstijl en dat heeft tijd nodig!

Als persoon ben ik daarom ook echt veranderd van een ‘alles of niets’ mentaliteit naar een flexibele mentaliteit waardoor ik nog steeds progressie kan behalen, maar ook nog terrasjes met vrienden kan doen.

Ik ben Personal Body Plan en mijn Premium Personal Body Coach Charlotte de Ruiter hier ontzettend dankbaar voor en kan het daarom echt iedereen aanraden. Ik ga zeker nog even door! ;).

— Eva

Het plan van Eva

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Eva

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.