Annelieke:

Waar ik het meeste trots op ben is dat ik mensen nu inspireer een gezondere leefstijl op te pakken

Annelieke wilde gespierder worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Annelieke

Ik was er klaar mee om elke keer te jojo-en tussen super gezond eten en vreetbuien, tussen ontzettend veel sporten en van ellende niet van de stoel af komen. Ik voelde me futloos en zat niet lekker in mijn vel, baalde als ik mezelf in de spiegel bekeek. Na van alles geprobeerd te hebben om mijn lichaam meer te ‘shapen’ zag ik Personal Body Plan als laatste optie.

En jeetje, wat voel ik mij ontzettend goed! Ik zit lekker in mijn vel en sta ’s ochtends niet meer mijn kleding uit te zoeken op wat te strak zit of waar ik mij niet lekker in voel.

Het sporten vind ik heerlijk om te doen, maar soms moet het ook bij mij echt uit het puntje van mijn grote teen komen. Toch heb ik de juiste tools gekregen om mezelf te blijven motiveren en ik ga met de plezier naar de sportschool. Want hé, dat lichaam traint zich niet vanzelf.

Ik vond het uitdagend om als student zijnde balans te vinden in mijn voeding. Het was zoeken hoe ik het beste mijn voeding kan verdelen over de dag en hoe ik kan blijven genieten van de etentjes en borrels zonder dat het doorslaat.

Alle lof voor mijn ontzettende lieve Personal Body Coach Sonja Molenaar, die altijd voor mij klaar staat met tips, adviezen en in mij blijft geloven en mij de positieve kanten laat in zien van het proces als ik het allemaal somber inzie.

Waar ik het meeste trots op ben is dat ik mensen nu inspireer een gezondere leefstijl op te pakken, want zo voelt het echt voor mij. Ik ben blij mensen te motiveren met de resultaten die ik behaald heb dankzij Personal Body Plan!

— Annelieke

Het plan van Annelieke

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.