Wieke:

Voorheen deed ik maar wat

Wieke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wieke

Ik kwam erachter dat ook teveel gezond eten een aanzienlijk hoge energie inname oplevert. Nu leer ik hoe ik mijn voeding beter in balans kan brengen, zonder honger te hoeven lijden. In het begin is het best even puzzelen met de ingrediënten van je maaltijden om niet te weinig of teveel ergens van binnen te krijgen. Het vergt dus wel wat planning, maar dit gaat steeds gemakkelijker! ⠀

Ik voel me nu veel energieker en mijn huid ziet er veel gezonder uit! Ook kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om nieuwe recepten uit te proberen en te experimenteren met koken. Ik begrijp nu bovendien beter hoe voeding werkt en kan daardoor beter op een bepaald resultaat sturen. Daarnaast hebben mijn trainingen nu een goede opbouw, voorheen deed ik maar wat. Dat heeft me wat zichtbare buikspieren opgeleverd :-)⠀

Veel mensen om me heen vinden het niet nodig en vinden mijn serieuze aanpak een beetje overdreven. Da’s best lastig als je bijvoorbeeld met vrienden eet en je andere keuzes maakt wat betreft je voeding. Ik merkte dat ik mezelf gelijk ging verdedigen. Mijn Personal Body Coach Sabine Admiraal raadde me aan om me niet teveel te verantwoorden en alleen aan een paar mensen dichtbij me uit te leggen waarom het belangrijk voor me is. Dat hielp enorm.

— Wieke

Het plan van Wieke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Wieke

Sabine Karabocek (38)

4.68 / 5

1120 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.