Judith (31):

Voor niets komt de zon op en voor de rest moet je keihard werken

Judith wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Judith

Na de zwangerschap zat ik snel op mijn oude gewicht. 6 jaar later woog ik evenveel als toen ik hoog zwanger was. Dat moest veranderen! Sporten deed ik nooit en voeding moest drastisch bijgeleerd worden. PBP gaf mij de tools waarmee ik de rest van mijn leven verder kan. Doel: gewicht terug van 6 jaar geleden. Resultaat: gewicht uit mijn tienerjaren!

Het was een uitdaging om de trainingen en voedingspatronen toe te passen in combinatie met gezin en werk. Dat ging niet van een leien dakje maar ik realiseerde me dat het niet voor altijd zo zou zijn. Uiteindelijk ging het vanzelf!

Wanneer je niet blij bent met je lichaam, dan kun je daar iets aan doen. Het is keihard werken maar jij bent de enige die dat kan veranderen. Het zal heus niet altijd even goed gaan en soms wil je het opgeven. Maar wanneer je resultaat ziet, geeft dat een kick en wordt het vanzelf weer leuk!

PBP leert je dat je qua voeding jezelf niets hoeft te onthouden. Je mag alles eten, maar wil je ook alles eten? Maak het jezelf niet te moeilijk en zoek een balans. Gebruik de tools die je bij PBP leert en maak het je eigen. Blijf opletten en hou jezelf niet voor de gek.

Mijn grootste angst was dat ik het moeilijk en ingewikkeld zou vinden. Doordat PBP zich constant focust op jouw eigen plan, doelstellingen en wensen, bleek het tegendeel waar. Je moet hard werken maar waar een wil is, is een weg.

Qua voeding is het voor iedereen in mijn gezin een win-winsituatie geweest. Hoe leuk is het om je kind een ’taart’ als ontbijt te laten eten wanneer je weet dat alle ingrediënten die er inzitten gezond en verantwoord zijn.

Trainen moet je goed plannen. Ik sta ’s ochtends om 0700 in de sportschool. Ik heb vaak gehoord: “daar heb ik geen tijd voor!” Maar mijn dag duurt ook 24 uur! Je moet het ook echt willen en het gaat niet vanzelf.

— Judith

Het plan van Judith

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.