Freek (36):

Voor mij heeft Personal Body Plan m’n leven echt veranderd

Freek wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Freek

Op 1 september 2019 besloot ik samen met mijn vrouw te starten met Personal Body Plan! Ik wilde echt bewust een blijvend resultaat behalen en vooral ook m’n levensstijl aanpassen.

Een drukke baan en twee jonge kinderen vragen een hoop energie. Daarnaast voetbal en golf ik nog en maak ik muziek. Waar moest ik in hemelsnaam de tijd vandaan halen om nog eens drie keer naar de sportschool te gaan?!

Het was/is een kwestie van keuzes maken, dit typeert gelijk voor mij de kern van Personal Body Plan; keuzes maken! Het mooie is dat je alles mag/kunt eten, het is alleen een kwestie van hoeveel en wanneer.

Ik ben nu 7 maanden verder en 17 kilo lichter, mijn spiermassa is gegroeid en ik ben vele centimeters kwijt. Ik had werkelijk nooit gedacht dit resultaat te kunnen boeken! Het 2e halfjaar van het plan is net gestart dus we gaan nog even door!

Het is lastig dat de gyms nu niet open zijn, maar ik merk echt dat door Personal Body Plan het bewegen en sporten net zo gewoon zijn geworden als ademen. Ik sport nog steeds 3x per week in de achtertuin en dat voelt enorm goed! Zeker als de progressie ook doorgaat!!

Voor mij heeft Personal Body Plan m’n leven echt veranderd, ik had dit nooit durven dromen. Natuurlijk doe je het uiteindelijk allemaal zelf, maar de handvaten die Personal Body Plan biedt zijn voor mij echt goud geweest!

Mijn Personal Body Coach Peter Derksen (@peterderksen_) is en was belangrijk. Hij was een luisterend oor wanneer ik het even niet meer zag zitten, maar vooral een de spiegel die ik vaak nodig had/heb. Hij wist mij gemotiveerd te houden en dan is best een prestatie kan ik je zeggen

— Freek

Het plan van Freek

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Freek

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

928 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.